terug naar projectoverzicht

Nieuw album Grim Tim

project - crowdfunding

Grim Tim brengt een brouwsel van alternatieve rock en blues rock die je niets anders laat doen dan swingen. Alsof je een bar binnenloopt tijdens een broeierige Tarantino-film. Vergelijkingen met Led Zeppelin, The Black, The Black Crowes en Jeff Buckley hebben de revue al gepasseerd! Ze streven naar een nieuw album en zijn hiervoor een crowdfunding gestart.

Over het album Grim Tim

Vier nieuwe singles zijn al opgenomen en het wordt tijd voor een album. Hier zal aan gewerkt worden met Martijn Groeneveld. Daarnaast worden de singles die al opgenomen zijn, uitgebracht. Tot slot treedt de band in het najaar van 2017 op met Popronde om Nederland bekend te maken met hun muziek.

Over Grim Tim

In het verleden zijn de mannen al op tour geweest met Birth Of Joy als vaste support act, deelde de band affiches met onder meer Editors, Wolfmother en gingen ze op pad door Europa. De mannen kregen ook al een nominatie als Proud Of The South door bkkc en de grote Brabantse podia en 013 riep ze zelfs uit als Nederlands hoop in bange dagen! De mannen zijn daarnaast geselecteerd als Popronde talent.
 

Motivatie bkkc

Een toegewijde groep die hard werkt om steeds een stap verder te komen. Ze proberen zich te profileren als rauwste live band uit Brabant. Het nieuwe album van Grim Tim belooft een mooi album te worden, waarmee ze weer een stap dichter bij het doel: rauwste live band komen. bkkc steunt dit project graag!

Dit project is met 128% geslaagd op 9 november 2017!

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl