terug naar projectoverzicht

't is goed zo

project -

Een taboe doorbreken. Leven met een missie en deze missie meenemen tot na je dood. Dat is precies wat de Tilburgse Eelco heeft gedaan. Eelco is de hoofdpersoon in deze documentaire. Gefilmd en gevolgd door Jesse van Venrooij van FilmMoment, wordt het leven en de dood van Eelco in beeld gebracht. Het mooi afmaken van deze documentaire is een doel van Jesse. Maar belangrijker nog: draagvlak creëren om ‘de andere kant’ te laten zien. Om dit te bereiken is hij een crowdfunding gestart.
 

Over ’t is goed zo 

Deze documentaire brengt het leven en het afscheid nemen van het leven van Eelco in beeld. Eelco was een man die zich inzette om taboes te doorbreken. Het bespreekbaar maken van psychisch lijden en de dood als uitzonderlijke oplossing was zijn missie. Bij deze missie sluit het in beeld brengen van zijn laatste dagen enorm aan. Daarnaast neemt de documentaire je mee in de meest intense vriendschappen, de laatste dagen van Eelco en het leven van de nabestaanden na het afscheid.
 

Over Jesse van Venrooij

Jesse maakt sinds 2012 opdrachtfilms en documentaires/portretten. Zijn liefde voor film en nieuwsgierigheid naar mensen komen samen in zijn bedrijf FilmMoment. Naast dit bedrijf is Jesse werkzaam als sociaal werker bij een welzijnsorganisatie in Tilburg. Zonder oordeel een beeld geven van het leven van mensen rondom een maatschappelijk actueel of juist onderbelicht thema vindt Jesse van groot belang. De documentaire: ’t is goed zo, is daar een mooi voorbeeld van.
 

Motivatie bkkc

Een documentaire over de Tilburgse Eelco en zijn laatste dagen op deze wereld. Het onder de aandacht brengen van een taboe en het bespreekbaar maken hiervan door middel van een documentaire. Dat is waar Jesse van Venrooij aan werkt met dit project. bkkc steunt dit project graag!

Dit project is met 141% geslaagd op 23 november 2017!
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl