terug naar projectoverzicht

the martial ep

project -

Mart van den Bighelaar heeft in de laatste jaren hard gewerkt om te groeien als songwriter en als multi-instrumentalist. Samen met zijn band, The Martial, wil hij zijn allereerste EP op gaan nemen. Het gaat om vijf liedjes die bestaan uit een mix van pop, country en rock. Om deze EP mogelijk te maken is hij een crowdfunding gestart. 
 

Over The Martial

De naam Martial staat voor het blijven vechten voor iets, wat er ook gebeurt. Mart van den Bighelaar wil zijn eerste EP gaan maken. Met liedjes over: liefde, tijd, vriendschap en hoop. Met zijn muziek hoopt hij dat hij je laat lachen, nadenken en misschien zelfs vechten voor dat wat je verdient.
 

Over Mart van den Bighelaar

Mart heeft altijd al moeite gehad om zichzelf gewoon in woorden uit te drukken. Om deze reden is hij begonnen met het schrijven van liedjes. Met The Martial heeft hij deelgenomen aan verschillende trajecten zoals: Kunstbende, December Tapes en Popsport. Nu wil hij zijn nieuwe nummers aan een zoveel mogelijk mensen laten horen.
 

Motivatie bkkc

Mart vindt het lastig om zichzelf gewoon in woorden uit te drukken en begon daarom met het schrijven van liedjes. Nu wil hij de nummers waar hij al een lange tijd aan werkt, uit gaan brengen op een EP. Samen met zijn band The Martial probeert hij zijn droom waar te maken: het uitbrengen van zijn allereerste EP. bkkc steunt dit project!

Dit project is met 120% geslaagd op 12 januari 2018
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl