terug naar projectoverzicht

nishant bhola | world of dance

project - kennisvoucher

Stichting Nishant Bhola / World of Dance is opgericht in 2015. Nishant Bhola is de choreograaf en artistiek leider van het naar hem genoemde professionele dansgezelschap. Hij is geboren in India, maar woont sinds 2006 in Nederland. In Tilburg heeft hij zijn opleiding tot Master in de Dans- en Theaterwetenschappen met succes behaald. Sinds 2016 heeft hij zich met zijn dansgezelschap gevestigd in Roosendaal.

Als choreograaf wil Nishant de komende jaren zijn ambities en doelstellingen concreter maken en daarvoor vanuit het gezelschap World of Dance de artistieke, productionele, financiële en marketingactiviteiten steviger ontwikkelen en uitvoeren. Het ontbreekt op dit moment aan ruimte voor en aan expertise voor gedegen artistiek onderzoek en de verdere inhoudelijke ontwikkeling, aan tijd en geld voor acquisitie t.b.v. circuitontwikkeling, aan een marketingstrategie en aan productiefaciliteiten.

Nishant wil via een gerichte aanpak tot een concreet inhoudelijk en operationeel plan te komen voor de beoogde verdere groei, zeker waar het gaat om het creëren van een afzetmarkt in Noord-Brabant, de rest van Nederland en op termijn ook daarbuiten. Via gerichte coaching tot een betere uitgangspositie te komen voor het maken van verdere stappen, inhoudelijk, qua bedrijfsvoering en ook financieel.

waarom een bijdrage uit de impulsgelden?

De jury is van mening dat dit traject bijdraagt aan de structurele versterking van het cultureel ondernemerschap van de aanvrager. Wel wijst zij erop dat aandacht moet worden besteed aan de duurzame impact van het plan in de organisatie, die verder gaat dan het toewerken naar een aanvraag impulsgelden.

Het projectplan en de volledige aanvraag lees je in het overzicht van aanvragen op onze website: nr. KV/2017/021.

meer weten over dit project? neem contact op met teun van irsel

013 7508461t.vanirsel@bkkc.nl

meer informatie over de kennisvoucher?