terug naar projectoverzicht

wendy lina muziek

project - kennisvoucher

Wendy Lina werkt vanuit twee namen: Wendy Lina Muziek (muzikant, muziekdocent en workshopleider) en Zingende Poets (schoonmaak en poortwachter bij kasteel).
 

Achtergrond

Wendy Lina begon in 2016 haar eigen bedrijf als muzikant, muzieklerares en als ZZP-er. Om een goed bedrijf op te bouwen, verzamelt ze verschillende vakmensen om zich heen. In februari 2017 is ze gestopt met werken in loondienst om ruimte te maken van het cd- boek- en theaterproject 'Kleine Kring', naast haar werkzaamheden als zzp'er. Nu vraagt ze een kennisvoucher aan om focus aan te brengen op verschillende competenties die ze nodig heeft als zakelijk leider.
 

Professionaliseren

Wendy Lina wil op het gebied van cultureel ondernemerschap een professionaliseringsslag maken. Momenteel gaat er veel tijd verloren omdat er nog niet altijd efficiënt gewerkt wordt. Ze wil leren om verschil te kunnen maken tussen hoofd- en bijzaken en de verschillende rollen die ze inneemt duidelijker te scheiden. Om dit alles te bereiken, gaat een ervaren coach haar begeleiden.

Het traject vindt plaats in de periode van oktober 2017 t/m december 2018 en zal onder begeleiding zijn van coach Maaike van Steenis. Zij is onder andere gespecialiseerd in: marketing in de culturele sector, cultureel ondernemerschap, promotie en fondsenwerving. 

Waarom een kennisvoucher als bijdrage uit de impulsgelden?

De jury ziet in het plan een duidelijke ambitie om het cultureel ondernemerschap van de aanvrager te versterken. Het (leren) maken van weloverwogen, scherpe keuzes is volgens de jury belangrijk voor de verdere ontwikkeling van de beroepspraktijk van de aanvrager.
 
Het projectplan en de volledige aanvraag lees je in het overzicht van aanvragen op onze website: nr. KV/2017/018.

meer weten over dit project? neem contact op met luc begas

013 7508433l.begas@bkkc.nl

meer informatie over de kennisvoucher?