terug naar projectoverzicht

grote brabantse kunstkalender 2017

project - kennis & dialoog

Eind 2016 verschijnt hij voor het eerst: de Grote Brabantse Kunstkalender, een staalkaart van wat de hedendaagse Brabantse kunstwereld te bieden heeft. Met 365 dagen beeldende kunst, fotografie, illustratie, film, theater, toneel, dans, muziek, literatuur, mode en design. In Amsterdam en Rotterdam is de Grote Kunstkalender inmiddels een begrip in huiskamers, kantoren en wachtruimtes. En volgend jaar, in 2017, volgt voor het eerst ook een Brabantse editie van dit boekwerk dat in november 2016 op de markt komt.

cover Brabantse Kunstkalender 2017 en voorbeeldpagina's uit de Amsterdamse Kunstkalender 2016

De Grote Brabantse Kunstkalender 2017 is een imposant boekwerk en toont op fiks formaat  (29,7 x 34 cm, bijna drie kilo zwaar) elke dag het werk van een hedendaagse Brabantse kunstenaar. Deze bijzondere kunstkalender biedt een podium aan de volle breedte van de kunst in Brabant, aan gerenommeerd én aanstormend Brabants talent. Niet alleen interessant voor de kunstliefhebber maar ook voor de Brabander die zich wil laten verrassen door het zeer veelzijdige aanbod van de lokale en provinciale kunsten. De Grote Brabantse Kunstkalender geeft een prachtig beeld van Brabants trots op artistiek en creatief gebied.

voorverkoop

De Grote Brabantse Kunstkalender 2017 is straks te koop in de boekhandel. De prijs is € 34,95 per stuk (incl. 6% btw). Je kunt hem nu al bestellen in de voorverkoop.

reserveer de kalender via bol.com

meerdere exemplaren

De kalender is buitengewoon geschikt om aan het eind van het jaar cadeau te doen, aan personeel, relaties of vrienden. Vanaf 10 exemplaren ontvang je in de voorverkoop korting. Vanaf 50 exemplaren is het mogelijk om de kalender te personaliseren.

kalender als relatiegeschenk

pluk je dag - crowdfunding

De kalender wordt mede mogelijk gemaakt door crowdfunding, genaamd ‘Pluk je dag’. Voor 250 euro (excl. btw) 'pluk je een dag' uit de kalender: je tekst en bedrijfslogo- of naam worden geplaatst op een dag naar jouw keuze.

pluk jouw dag

wie maken de kalender?

De Grote Brabantse Kunstkalender is een initiatief van Tine van de Weyer en Geert Overdam en een uitgave van Trichis Publishing in Rotterdam en Breda in samenwerking met bkkc. Een onafhankelijke, deskundige redactie selecteert de kunstenaars die in de kalender worden opgenomen.

informatie aanvragen over meerdere (gepersonaliseerde) exemplaren en pluk-je-dagmogelijkheden