terug naar projectoverzicht

bkkc summer school 2015

project - kennis & dialoog

bkkc summer school is bedoeld voor makers, creatief ondernemers, studenten en alumni van het kunstvakonderwijs en creatieve studies die aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

opzet summer school

In drie dagen tijd ga je de diepte in: je ontmoet professionals, volgt inspirerende workshops en breidt je netwerk uit. Je leert van experts uit de praktijk, van organisaties, makers en van docenten. Een combinatie van workshops, gesprekken, intervisie en een netwerkbijeenkomst. Persoonlijk en praktijkgericht. Focus op de toekomst en het realiseren van je plan. Wat is je kracht en unieke toegevoegde waarde als kunstenaar en creatief ondernemer? Wat heb je nodig om je droom, doel en plan te realiseren? Jezelf profileren, presenteren, acquisitie en netwerken. Hoe overtuig je financiers, partners en publiek? Dit zijn vragen en onderwerpen die centraal staan in het programma van de summer school. Je krijgt nieuwe inzichten en ideeën, handvatten om kennis over ondernemerschap anders in te zetten en om je plan te realiseren.

terugblik summer school 2015

Van 18 t/m 20 aug 2015 vond de 2e bkkc summer school plaats, in samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Kunsten. De achtergrond van de 28 deelnemers was heel divers, werkzaam in o.a. vormgeving, architectuur, film/ av, beeldende kunst, theater, dans, muziek, educatie, communicatie en jeugdwerk. Allen kwamen met een eigen leerdoel voor de een heel concreet, voor de ander erg breed en onderzoekend. In drie dagen tijd is er veel gebeurd in de persoonlijke ontwikkeling bij deelnemers en zijn veel verbindingen en contacten gemaakt. De combinatie van workshops en intervisie en het daadwerkelijk netwerken heeft veel ideeën en plannen in gang gezet.

ervaringen deelnemers

“Het was een waanzinnige driedaagse, het heeft me veel opgeleverd en ik heb nu een bewuste focus voor mijn werk.”

“Ik ben sterk gaan nadenken over mezelf, de summer school heeft me veel energie gegeven, ik zie een nieuwe uitdaging en kansen en heb echt zin om te gaan ondernemen.”

“Ik heb veel nieuwe contacten opgedaan, het enthousiasme bij de deelnemers werkt heel positief en de begeleiding van de mentor en de intervisie zorgt ervoor dat je er persoonlijk echt iets aan hebt.”

Hoe zag summer school 2015 er uit?

lees het blog van Claudia

bekijk het programma van 2015

krijg een impressie van summer school (filmpje youtube)

op de hoogte blijven van summer school?

Wil je meer informatie over summer school? Neem contact op met Claudia Aarts

013 7508442c.aarts@bkkc.nl