terug naar projectoverzicht

brabant vertelt

project - verbinden

Fiets- en wandelroutes op je smartphone. Met brabant vertelt maakt bkkc kunst en cultuur in Brabant toegankelijk voor een breed publiek. Niet specifiek de kunst- en cultuurliefhebber, maar veel meer de toerist en recreant in het algemeen. (www.brabantvertelt.nl)

iTunes   Google Play

Fiets- en wandelroutes op je smartphone

Brabant vertelt. Over dat ene kunstwerk langs de snelweg. Over die mooie oude boerderij in het centrum van het dorp. Of over het ontstaan van het landschap.


Elke fiets- en wandelroute in deze gratis app heeft zijn eigen verhaal. Met gedichten, geluiden, beelden en animaties nemen we je mee op reis door de vele verhalen die Brabant rijk is. De thema’s van de routes zijn divers. Verhalen over stad en land, over kunst en cultuur en over erfgoed en historie. Goed om te weten: je kunt de routes thuis downloaden, zodat je verder geen internet nodig hebt. 
 

kunstroutes brabant 2.0

Brabant vertelt is niet nieuw. Het is een verbreding en verbetering van het project Kunstroutes Brabant. Waar Kunstroutes Brabant specifiek gericht was op de kunst- en cultuurliefhebber, is brabant vertelt voor de toerist en/of recreant in het algemeen. Naast kunst en cultuur vind je daarom ook thema's als natuur, erfgoed, historie en food terug in de app. En naast de inhoudelijke verandering van het concept, is ook de app aangepast naar de eisen en wensen van deze tijd.


 

jouw route in de app? neem contact op met Danielle van Dosselaar

www.brabantvertelt.nl meer informatie over de routes en de app direct downloaden