talent

bkkc investeert in talent. In Brabant zijn we ervan overtuigd dat het de moeite waard is om structureel in talentvolle makers te investeren. Het zorgt voor een betere positie van makers en een sterkere kunst- en cultuursector. Daarom zetten provincie Noord-Brabant, bkkc, Kunstbalie en vele Brabantse organisaties zich hiervoor in.

visie

We werken vanuit de visie dat talentontwikkeling altijd gericht moet zijn op artistieke, persoonlijke én zakelijke ontwikkeling. Dit werkt het beste in een netwerk dat zich ten dienste stelt voor de ontwikkeling van makers en waarbinnen de maker centraal staat.

wat doet bkkc

  • bkkc helpt individuele makers boven zichzelf uit te stijgen. We helpen makers, kunstenaars en creatief ondernemers (uit alle disciplines) in hun loopbaan met cursussen, workshops, begeleiding en advies.
  • We werken samen met de culturele sector aan TalentHub Brabant: een uniek ontwikkelingsprogramma waarin talenten centraal staan. Vertegenwoordigers uit artistieke, zakelijke en productionele hoek zetten hun kennis, middelen en netwerk in voor de ontwikkeling van deze talenten.
  • Daarnaast dragen we bij aan de provinciale campagne Brabant Cultuur, waarmee we de zichtbaarheid van de talentvolle makers die Brabant rijk is bij het publiek willen vergroten.
 
 

hoe kunnen wij jou helpen?

advies & begeleiding

bkkc geeft advies op maat voor makers en creatief ondernemers over ondernemerschap, artistieke ontwikkeling, bedrijfsvoering, marketing, communicatie en cultuurbeleid.

loopbaanadvies

Met speciaal ontwikkelde tools kan bkkc een goede analyse maken van de loopbaan en ontwikkelkansen van makers en creatief ondernemers.

talenthub brabant

Brabant investeert in talentontwikkeling. Dat doen ze met het ontwikkelprogramma TalentHub Brabant 2017-2020. Talenten staan centraal in dit programma.

workshops & bijeenkomsten

Makers en crea­tief ondernemers kunnen inspiratie opdoen en kennis en ervaring delen tijdens lezingen, exposities en (maandelijkse) bij­eenkomsten.