advies & begeleiding

bkkc geeft advies op maat voor makers en creatief ondernemers over ondernemerschap, artistieke ontwikkeling, bedrijfsvoering, marketing, communicatie en cultuurbeleid. Over het bereiken van een groter publiek, zichtbaar worden in het netwerk, geld verdienen met hun werk, financieringsmogelijkheden en focus aanbrengen in het plan.
Financiering zoeken voor je project kan lastig zijn. Er zijn talloze regelingen en instrumenten, elk met hun eigen doelstellingen en uitgangspunten. bkkc is goed op de hoogte van financieringsmogelijkheden en adviseert makers en organisaties hierover. bkkc biedt daarnaast een aantal instrumenten aan waarmee makers (en organisaties) hun project kunnen financieren. Ze kunnen bij bkkc terecht voor een impulsgeldenaanvraag, crowdfunding, een kennisvoucher en de Brabantse Cultuurlening.
 
bkkc helpt daarnaast bedrijven, organisaties en overheden aan de juiste makers. De adviseurs zorgen voor de beste match en kunnen een kunstopdracht van A tot Z begeleiden.

interesse

Heb je interesse in een adviesgesprek, kijk dan eerst welke adviseur het beste past bij de vraag die je hebt. Vul daarna dit formulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om het gesprek te plannen.

als je meer wilt

Soms geeft zo’n informatief gesprek precies genoeg inzichten om mee aan de slag te gaan. In andere gevallen heb je behoefte aan intensiever contact, begeleiding of scholing. Het is dan een kleine stap naar projectbegeleiding, loopbaanadvies of een gerichte cursus. Onze adviseurs kunnen je hier meer over vertellen.
 

wil je een adviesgesprek aanvragen?