loopbaanadvies

bkkc geeft advies en begeleiding aan makers en creatief ondernemers om verder te komen in hun beroepspraktijk. Adviseurs voeren gesprekken over ontwikkelkansen en loopbaanadvies gericht op vakmanschap, ondernemerschap en productiviteit.

ondernemerschap

Makers en andere cultuurprofessionals worden van oudsher vooral getraind in het ontwikkelen van hun artistieke talent. Op techniek, het opbouwen van een oeuvre, het vertalen van inspiratie in werk. Maar als je als maker een succesvolle carrière ambieert, heb je meer nodig dan artistieke inhoud. Het komt ook aan op ondernemerschap, op zakelijke competenties. Bovendien stuit een kunstenaar, net als ieder ander, in de loop van zijn of haar leven op essentiële vragen over werk. Haal ik het beste uit mijn talenten? Word ik gelukkig van wat ik doe? Wat is mijn positie in het werkveld? Welke ontwikkelkansen zijn er en hoe bepaal ik de juiste richting en focus in mijn beroepspraktijk?

bkkc loopbaanadvies

Om makers zo goed mogelijk te begeleiden en inzicht te geven in hun loopbaan heeft bkkc samen met Cultuur+Ondernemen en Learnworks tools ontwikkeld voor loopbaanadvies specifiek voor de kunst- en cultuursector. Hiermee zijn we in staat een goede analyse te maken van jouw beroepspraktijk en daar waar nodig advies te geven en te begeleiden. Het bkkc benadert de beroepspraktijk van een maker als een loopbaan waarbij gekeken wordt naar meerdere competenties naast elkaar, namelijk vakmanschap, ondernemerschap & positionering en productiviteit & werkhouding.

kennismaken

Heb je behoefte aan meer inzicht in je ontwikkelkansen en waar je de focus moet leggen om verder te komen in je loopbaan? Neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en een kennismakingsgesprek.


 

adviesgesprek plannen? meld je direct aan

meer informatie over loopbaanbegeleiding? neem contact op met Iduna van de Ven

013 7508445i.vandeven@bkkc.nl