ruimte & economie

Kunst draagt bij aan maatschappelijke ontwikkelingen door een omgeving te creëren die innoverend en toekomstbestendig is. De ruimtelijke en economische positie versterkt daardoor. bkkc simuleert deze verandering en creëert kansen voor kunstenaars door opdrachtgevers, overheden en ondernemers aan hen te verbinden.

Binnen het aandachtsgebied ruimte & economie ligt het accent op de verbetering van de kwaliteit van onze omgeving, door creatieve denk- en ontwerpkracht effectief in te zetten bij ruimtelijke ontwikkelingen.

De werkzaamheden van bkkc variëren van kortlopende, eenmalige adviezen tot innovatieve pilotprojecten die vaak meerjarig en interdisciplinair zijn. Pilotprojecten dienen vaak om kunst te integreren in maatschappelijke ontwikkelingen, partijen te enthousiasmeren en kansen te creëren voor kunstenaars om zich te profileren.

Projecten binnen het thema ruimte & economie zijn o.a.: Kunst aan de A50, de N65 als etalage, FoodLabPeel, FoodLab FoodHeroes, Zuiderwaterlinie en de Energy meets the art.

meer informatie over het thema ruimte & economie? neem contact op met netty van de kamp

013 - 7508426n.vandekamp@bkkc.nl