crowdfunding

Makers en culturele organisaties kunnen gebruik maken van crowdfunding. Crowdfunding binnen het impulsgeldenprogramma betekent: 70% van het bedrag dat je via crowdfunding wil financieren, haal je binnen via een crowdfundingplatform. De overige 30% krijg je (na het behalen van je streefbedrag) uit het impulsgeldenprogramma.

Vanaf 3 april 2017 weer aanvragen doen voor crowdfuning. De regeling (toevoeging van paragrafen aan de subsidieregeling hedendaagse cultuur) vind je terug op www.brabant.nl. Aanvragen kan tot en met 31 december 2018. De bijdrage uit de impulsgelden bedraagt maximaal 30% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen, tot een maximum van 20.000 EUR.

wie gingen je voor?

Projecten die op dit moment onze ondersteuning krijgen vind je op Mestmag.nl. Daarnaast staan alle projecten die bkkc ondersteund heeft op deze pagina. De voorwaarden waaronder je een bijdrage krijgt van bkkc staan vermeld in de toolkit.


overzicht van alle ondersteunde crowdfundingsprojecten

gebruik de toolkit

wat is crowdfunding?

Wat is crowdfunding? Wat zijn de voordelen van crowdfunding? Wat betekent crowdfunding binnen het impulsgeldenprogramma?

uitgangspunten & criteria

Aan welke richtlijnen en criteria moet mijn project voldoen?

aanmelden

Ben je klaar om aan de slag te gaan met crowdfunding? Meld je dan snel aan!

meer weten over crowdfunding? Neem contact op met Luc Begas

013 7508433l.begas@bkkc.nl