crowdfunding

< terug naar financiering

Makers en culturele organisaties die een impuls geven aan de ontwikkeling van de Brabantse cultuursector door middel van crowdfunding, komen in aanmerking voor een bijdrage uit de impulsgelden.

crowdfundingproject aanmelden

overzicht van alle ondersteunde crowdfundingsprojecten

Crowdfunding binnen het impulsgeldenprogramma betekent: 70% van het bedrag dat je via crowdfunding wil financieren, haal je binnen via een crowdfundingplatform. De overige 30% krijg je (na het behalen van je streefbedrag) uit het impulsgeldenprogramma.

Vanaf 3 april 2017 kun je weer aanvragen doen voor crowdfunding. De regeling (toevoeging van paragrafen aan de subsidieregeling hedendaagse cultuur) vind je hier. Aanvragen kan tot en met 31 december 2018. De bijdrage uit de impulsgelden bedraagt maximaal 30% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen, tot een maximum van 20.000 EUR.

wie gingen je voor?

Projecten die op dit moment onze ondersteuning krijgen vind je op Mestmag.nl. Daarnaast staan alle projecten die bkkc ondersteund heeft op deze pagina.

hoe werkt het?

wat is crowdfunding?

Wat is crowdfunding? Wat zijn de voordelen van crowdfunding? Wat betekent crowdfunding binnen het impulsgeldenprogramma?

criteria

Aan welke richtlijnen en criteria moet mijn project voldoen?

veel gestelde vragen

Na het lezen van de regeling en de informatie op deze website heb je wellicht nog vragen. Wees gerust; je ben niet de enige. De meest gestelde vragen hebben we hier voor je op een rij gezet!

meer weten over crowdfunding? Neem contact op met Luc Begas

013 7508433l.begas@bkkc.nl